Hos oss finner du alt du trenger for å jobbe med glass, keramikk, metalleire, epoxy og porselensdekor!

GlassForum har Norges største utvalg av kurs, utstyr og materiell for kunstglass, smykker og keramikk til konkurransedyktige priser.
Hos oss finner du alt du trenger til Fusing, Metalleire, Tiffany, Casting, Blyglass, Lampworking, Glassperler, Minnesmykker, Emaljer, Keramikk osv. Vi har det meste for de fleste...
 

Hvem er vi ?

Grete og Geir Morten Karlsen etablerte firmaet i 1997. Vi har tilhold på nordvestlandet på Averøya i Averøy Kommune, der Atlanterhavsveien er en av våre to fastlandsforbindelser. I den andre enden av øya kan vi kjøre til den koselige byen Kristiansund gjennom den undersjøiske tunnelen Atlanterhavstunnelen.

GlassForum startet med å lage produkter for gavemarkedet, men visjonen har alltid vært å være et læringssted for formidling av kunnskap innen forskjellige håndverksteknikker. Derfor startet vi ganske raskt opp med import og salg av utstyr og materiell og vi etablerte et mangfoldig kurstilbud.

I dag driver vi fremdeles med import og salg av utstyr og materiell, vi har også et omfattende kursopplegg. Når det gjelder produksjon lager vi produkter kun til eget galleri som kalles

"Galleri Kunstpause".

Vi har i tillegg enkeltoppdrag, samt utsmykkingsoppdrag.

Vi har på Averøy gode undervisningsrom som er godt utstyrt for å kunne undervise i de forskjellige teknikkene vi ønsker. Lokalene ligger idylik til, og vi har flere muligheter til overnatting like ved. Selv om vi har etablert en nettbasert kursportal vil vi fremdeles invitere folk til kurs i lokalene våre med topp internasjonale kurslærer. Det er også mulighet for å leie verkstedene når disse er ledig.

Info om Averøy og overnatting

På vår hjemmeside vil du finne råd å tips om forskjellige produkter, og du vil finne info om teknikker. Her blir også en del av nyhetene våre presentert, og det ligger linker til noen av YouTube-videoene våre her. Vi har også laget en rekke hefter som ligger ute som kan lastes ned. I disse får du informasjon om alt du trenger til prosjektene, også brennkurver. Det kan være verd å ta en titt da det kan være mye info å hente.

Hjemmesiden

Siden oppstarten av firmaet skjønte vi fort at vi måtte importere materiell og utstyr for teknikkene vi jobbet med. Det har resultert i et stort utvalg av det meste du trenger innen de forskjellige glassteknikkene, metalleire, keramikk, Epoxy Art, smykke tilbehør, hvit Porselen og utstyr for porselensdekor.Vi er også forhandlere for en rekke  brenneovner for glass, keramikk, porselen, emalje, metalleire og m.m.

Nettbutikken

Meld deg her for å få informasjon om våre nettkurs eller kjøp en Grunnpakke!

Det er ikke så mye å tenke på, bli med på reisen...